Qui som?

Qui som?, D’on venim?, A on anem?, són les típiques preguntes que tant desitgem conèixer de la persona que tenim davant, l’empresa que desitgem contractar i fins i tot de nosaltres mateixos. La nostra empresa inicio la seva marxa l’any 1997 amb el nom actual, encara que els professionals que la integren porten treballant el món de la informàtica des de l’any 1988. En aquell any ens dedicàvem en exclusiva al desenvolupament d’aplicacions informàtiques de gestió i a poc a poc els serveis que ofereix l’empresa s’han anat ampliant i adaptant als nous temps. Avui en dia assessorem a empreses, instal·lem i configurem xarxes LAN, WAN i PA, aplicacions de gestió, venda, reparació i manteniment d’equips informàtics, és a dir, oferim un servei integral al món de la informàtica.

La nostra gran experiència la tenim en el camp de l’educació, en el muntatge d’aules d’informàtica i manteniment programari-maquinari del sistema informàtic dels col·legis.També en el sector de la construcció amb un programari propi de control de costos i el de bufet d’advocats també amb el desenvolupament d’una aplicació pròpia.

El nostre principal objectiu és aportar valor afegit als serveis i productes que venem, no desitgem solament vendre sinó oferir un suport complet. El servei és el nostre objectiu. Des d’aquestes línies volem aprofitar per agrair la confiança dels nostres clients que des de fa tants anys segueixen apostant pels nostres serveis.