Avís legal

NATURALESA DE L’INFORMACIÓ D’AQUESTA PÀGINA WEB

La informació que oferegeix aquesta pàgina web amb direcció www.ash.es (amb el succès la Web) es informació elaborada per ASSESSORIA SOFT & HARD S.L., sient legal, fiscal, laboral o altres, de caràcter general. Ademès, es facilita a mers efectes orientatius i/o informatius. En cap supòsit i baix ningún concepte l’informació continguda en la Web pretèn o pot reemplaçar o sustituir l’assessorament i/o asistencia d’un profesional del dret o, en el seu cau, de qualsevol altre especialitat profesional.

Així mateix, l’informació que es facilita en la Web es objecte de constant variació en virtud de canvis lesgislatius, jurisprudencials i fins i tot doctrinals. A més, pot contenir, involuntariament, errors, omissions o inexactituts.

En conseqüència, i d’acord amb tot l’anterior, l’útilització per part de qualsevol usuari d’aquesta Web de l’informació que conté la mateix, es fa baix la única i exclusiva responsabilidad de tal usuari, amb total indemnidad per ASSESSORIA SOFT & HARD S.L.

ASSESSORIA SOFT & HARD S.L. es reserva la posibilitat d’efectuar modificacions en el present Avís legal sense previ avís, que es faràn efectives transcorregudes setanta-dos (72) hores.